Продайте използваната си хидромасажна вана

Независимо дали сегашното Ви джакузи вече не работи или просто се интересувате от предимствата на обновяването до по-нов модел, има вероятност използваната вана да има търговска стойност. Технологиите на хидромасажните вани продължават да се развиват бързо и въпреки, че използваната Ви хидромасажна вана може да не предлага най-новите постижения в развлекателните функции или мобилно приложение, вероятно все още има някаква стойност.

За да определите колко струва Вашата използвана хидромасажна вана, свържете се с местния търговски представител, или попълнете формуляра за продажба на Вашата използвана хидромасажна вана по-долу.

Програмите за продажби варират в зависимост от търговския представител. Попълнете формуляра за регистрация или се свържете с местния търговски представител за повече информация.


Предимства на обновяването

Най-новите модели джакузита са проектирани, за да осигурят подобрена ефективност, по-мощни струи, нови възможности за управление на водата и намалени разходи за енергия и поддръжка.

Най-нови функции за забавление

Надграждането до нов СПА модел отключва възможността за някои от най-модерните забавления с хидромасажна вана. Fusion Air Sound System включва вграден, устойчив на атмосферни влияния набор от тонколони и субуфери, които излъчват ясен и качествен звук. Звуковата система се свързва с Вашия мобилен телефон или таблет, така че можете да да слушате в реално време любимите си песни, телевизионни предавания или филми, докато релаксирате в новата си хидромасажна вана.

Мобилно приложение

Допълнително интегрирайки Вашето устройство с хидромасажната вана, Wi-Fi модулът се предлага с пълнофункционално приложение както за телефони Apple, така и за Android. Осигурявайки удобството да контролирате Вашата хидромасажна вана отвсякъде, можете да контролирате осветлението, температурата на водата, помпите и струите – всичко от дланта на ръката си.

Подобрена ефективност и управление на водата

Най-новите модели джакузита са проектирани с акцент върху подобрена ефективност — в крайна сметка понижавате разходите за енергия. Освен това технологично усъвършенстваните системи за грижа за водата Система за управление на водата Mast3rPur™, Система за пречистване на вода при пълнене EcoPur® и Системата за грижа за вода QuietFlo работят в синхрон, за да осигурят чиста и бистра вода.

Струи

Голямото разнообразие от налични струи е сложно проектирано да се насочва в точките на болка, да задълбочава релаксацията и да облекчава възпалените мускули. Характеристиките, които сега се предлагат при по-новите модели хидромасажни вани, включват Master Blaster® терапия за крака, Stress Relief Neck and Shoulder Seat™ – терапия за врата и раменете, и Xtreme Therapy™ Seat. Всички нови хидромасажни вани включват био-магнитна терапевтична система Master Force™, осигуряваща допълнителни ползи за здравето и релаксацията.