Награди и признания на Master Spas

Master Spas е отличен с награди дизайнер и производител на СПА системи Master Crafted. Здравето и терапевтичният релакс са катализаторът зад всяко творение на Master Spas и това е доказано.

По-добро бизнес решение + акредитиран бизнес

По-добро бизнес решение + акредитиран бизнес

Високият рейтинг на Master Spas A + от по-добрите бизнес бюра не е случаен. Имаме около 40 000 хидромасажни вани и спа басейни под гаранция във всеки даден момент и над 175 000 собственици на Master Spas като цяло. В рамките на нашата индустрия, ние се гордеем с факта, че наскоро бяхме оценени за най-доброто обслужване на клиентите на основните производители на джакузита и спа басейни. Не само ще имате увереност, че получавате първокласен продукт, но и ще знаете, че е от реномирана компания.

TradeCertified™

TradeCertified™

Купуването от компания със сертификация TradeCertified™ означава, че сте избрали елитен бизнес, базиран на независими, одитирани критерии, свързани с продажбите, обслужването, експлоатацията и удовлетвореността на клиентите. Списание Spa Retailer, признато за безпристрастен, авторитетен глас в отрасъла за хидромасажни вани и спа басейни, присъжда статут на Master Spas TradeCertified™ вече 10 години подред. Master Spas се гордее, че отново спечели това отличие въз основа на независими, одитирани критерии, свързани с продажбите, обслужването, експлоатацията и удовлетвореността на клиентите.

Награда Пътеводител на по-добро бизнес решение

Награда Пътеводител на по-добро бизнес решение

Наградите на BBB Пътеводител за пазарна етика са за онези, които „Правят нещата както трябва“ Създадени през 2006 г. и домакини на Благотворителната и образователна фондация на BBB, тези награди привличат вниманието към звездната практика, която почитателите използват, за да генерират високо ниво на доверие у членовете на екипа, клиентите и техните общности.

Награда Inspire

Награда Inspire

През 2004 г. Master Spas получи наградата Inspire, най-високата чест, присъдена от Асоциацията на професионалистите в отрасъла на басейни и СПА (APSP). Наградата Inspire, която означава „Номинация в индустрията за промоция и иновации в СПА, признавайки високи постижения“, се присъжда въз основа на цялостния принос, отдаденост и обслужване на компанията за отрасъла с хидромасажните вани. Master Spas беше отличена заради фокуса си върху непрекъснатите иновации чрез ключови разработки в различни области, включително:

  • Първата в отрасъла U.L. сертифицирана стерео система, като компонент от хидромасажната вана.
  • Първата в отрасъла U.L. сертифицирана TV/DVD система интегрирана в хидромасажна вана – патентованата от Master Spas Spa Theatre System (STS).
  • Патентована биомагнитна терапия.
  • Патентована система за филтрация EcoPur®.

Master Spas продължава да върви в духа на наградата INSPIRE, като заема ключови лидерски позиции в рамките на Международната асоциация за хидромасажни вани (IHTA), създавайки нови, непрекъснати платформи за обучение за световната си търговска представителска мрежа и предоставя нови, иновативни продукти, които правят собствеността и експлоатацията на хидромасажна вана или спа басейн на Master Spas по-лесно и приятно.

Предприемач на годината на Ernst & Young's

Предприемач на годината на Ernst & Young's

 Ernst & Young’s ежегодно отличава предприемачи, чиято изобретателност, дух на иновации и дисциплина са били от полза за всички нас. През 2002 г. Боб Лаутер, главен изпълнителен директор на Master Spas, е награден за предприемач на годината за производство в Средния запад.

Член на Международната асоциация за хидромасажни вани

Член на Международната асоциация за хидромасажни вани

Боб Лаутер, изпълнителен директор на Master Spas, беше председател на IHTA в продължение на шест години. IHTA е основната търговска организация в отрасъла, чиито членове са посветени само на продажбата на продукти, които отговарят на стандартите за безопасност и енергоспестяване, като гарантират, че предлаганите от тях продукти са без вредни вещества, и предоставят на своите клиенти подкрепата и услугата, необходими за насърчаване на репутацията на отрасъла.