Планиране на Вашата инсталация на хидромасажна вана

Идеи за хидромасажна вана

Всяка хидромасажна вана Master Spas е напълно самостоятелна, което я прави бърза и лесна за инсталиране. Всичко, което е необходимо, е твърда, равна повърхност, която може да понесе теглото на СПА съоръжението (когато се напълни с вода), електрическа връзка, изпълнена от лицензиран електротехник, и градински маркуч, който да я напълни. След по-малко от ден ще се насладите на топлата, въртяща се вода на собствената си хидромасажна вана.

Ако Вашата хидромасажна вана ще бъде на открито, има уникални идеи за озеленяване, които да осигурят уединение и достъпност до нея целогодишно. Чрез използването на естествените форми на терена, огради, декинги и вътрешни дворове можете да създадете дизайн, който е практичен и естетичен. Ако сте решили за вътрешна инсталация, има опции, вариращи от специални заграждения за хидромасажна вана и слънчеви бани до избора на малка гореща вана, която може да бъде поставена в съществуващо помещение. Имате нужда от някои идеи? Разгледайте снимките на хидромасажни вани по-долу.

Трябва ли Вашата хидромасажна вана да бъде инсталирана вътре или вън? Над земята или вкопана? Изборът е Ваш. Хидромасажните вани Master Spas са проектирани за целогодишно наслаждение на закрито или на открито и могат да бъдат монтирани над земята, частично вкопани или изцяло вкопани. Когато избирате местоположението за Вашата хидромасажна вана, помислете как ще се използва и какво местоположение ще я направи най-достъпната и приятна за вас и Вашето семейство.