Поддръжка за клиенти

Когато изберете хидромасажна вана или спа басейн Master Spas, вие също получавате пълната ни подкрепа и подкрепата на нашата световна мрежа от независими търговски представители и центрове за обслужване по договори.

Master Spas се ангажира да предостави на нашите клиенти легендарна поддръжка. Ако сте съществуващ собственик и все още не сте го направили, моля, регистрирайте продукта си, за да ни помогнете по-добре да Ви съдействаме.

Искаме Вашето преживяване да е възможно най-релаксиращо. Знайте, че винаги сме тук за Вас с нашите ценни онлайн ресурси, включително видеоклипове с инструкции, често задавани въпроси, ръководства на употреба и други.

Master Spas office

Поддръжка за България

Свържете се с търговския представител за България

Можете да намерите информация за контакт за Вашия местен търговски представител на хидромасажни вани, като използвате нашия локатор. Настоящите собственици могат също да поискат услуга чрез формата за онлайн заявка за услуга.

Търговски продажби и
Запитвания за партньорство

За повече информация относно възможностите за търговско представителство с изключителни територии, изпратете електронно съобщение на sales@masterspas.bg.

Свържете се с Master Spas
Обслужване на клиенти

АРТПРО ДИЗАЙН ЕООД

ул. „Георги С. Раковски“ 62 1000, София, България
тел.: 02 9848940
моб. тел.: +359 88 888 46 41
e-mail: sales@masterspas.bg

Master Spas office

Пълна международна поддръжка

Свържете се с моя търговски представител

Можете да намерите информация за контакт за Вашия местен търговски представител на хидромасажни вани, като използвате нашия локатор. Настоящите собственици могат също да поискат услуга чрез формата за онлайн заявка за услуга.

Търговски продажби и
Запитвания за партньорство

За повече информация относно възможностите за търговско представителство с изключителни територии, изпратете електронно съобщение на sales@masterspas.com.

Свържете се с Master Spas
Обслужване на клиенти

Пн-чт. 7AM – 5PM EST
Пет. 8AM – 12PM EST
800-860-7727
customerservice@masterspas.com

Централно управление

6927 Lincoln Parkway
Fort Wayne, IN 46804
(Форт Уейн, Индиана 46804)
260-436-9100