Енергийна ефективност

Енергийна ефективност

Лесно за притежаване, лесно за наслаждаване

По-добрата изолация означава ниски разходи за енергия. Използваме технология от пяна Icynene, която драстично повиши стандарта спрямо изолационните системи от полиуретанова пяна, използвани от почти всички американски производители на на хидромасажни вани. Icynene е полиициненна разширяваща изолация от пяна, която е безопасна за околната среда. Позволява разпръскване на пяна без газове, разрушаващи озона, и без опасности за отделяне на газове.

Висококачествена изолация

Изолационната система Icynene се разширява до 100 пъти първоначалния си обем за секунди, за да изолира и запечата с въздух корпуса на джакузито. Полученото одеяло от изолация от мека пяна образува непрекъсната термична бариера, която елиминира студените зони и значително намалява разходите за енергия.

Вътре в хидромасажната вана се поддържа постоянна комфортна температура, а навън се задържа студен въздух, предотвратява се конденз, мухъл и плесен. За разлика от системите на базата на полиуретанова пяна, които губят половината си стойност само за две години, Icynene поддържа своята изолационна стойност за живота на Вашата Master Spas хидромасажна вана.

Енергиен калкулатор

Избирайки Вашата марка и модел, лесно ще можете да видите приблизителна оценка за това колко ще струва месечната поддръжка на хидромасажната Ви вана Master Spas.

Energy Efficient Hot Tubs

Избери хидромасажна вана:

Месечна цена на експлоатация