Mast3rPur™ система за управление на водата *

Mast3rPur™ система за управление на водата *

Най-модерната система за управление на водата Mast3rPur използва три метода за дезинфекция на хидромасажна вана — озон, UV светлина и комбинация от мед и цинк, произведени чрез филтриране на EcoPur® Charge — за създаване на по-ефективно решение за дезинфекция на хидромасажна вана от всяка друга система на пазара. Комбинацията от тези три естествени дезинфектанта поддържа общото качество на водата и намалява количеството на химикали, необходими за поддържане на оптимален воден баланс.

Чрез усъвършенствания процес на окисляване (AOP) Mast3Pur бързо изхвърля водата от замърсители, хлорамини и микроорганизми с помощта на всеки от трите естествени метода за пречистване на водата. (AOP) Mast3Pur произвежда мощни хидроксилни радикали, които увеличават максимално дезинфекцията и намаляват хлорамините; произвежда чиста, бистра, дезинфекцирана топла вода за хидромасажна вана.

Освен това, системата QuietFlo Water Care System™ поддържа циркулацията на водата чрез циркулационната помпа за хидромасажна вана Master Spa дори когато ваната не се използва. Синергията на трите елемента, комбинирана с циркулацията на водата QuietFlo, създава ненадмината простота и ефективност в подръжката на водата.