Често задавани въпроси

Съдържание

Защо трябва да обмислям покупката на хидромасажна вана?

Терапията с топла вода се оказа полезна при лекуване, облекчаване и предотвратяване на контузии. За много хора това също така помага за облекчаване на стреса от ежедневието, както и осигурява чудесна среда за свързване отново със семейството и приятелите.

Трудно ли е да монтирате хидромасажна вана? Къде е най-доброто място да я поставите?

Отговорите на тези въпроси зависят от всяка отделна ситуация, но като цяло истината е, че хидромасажната вана всъщност е лесна за монтаж. По принцип хидромасажната вана може да бъде инсталирана за няколко часа от квалифициран, подготвен екип за доставка и монтаж без специално оборудване. Някой дилър от нашата мрежа от местни търговски представители ще може да Ви помогне в този процес, за да се уверите, че нещата вървят възможно най-гладко. За да намерите местен търговски представител близо до Вас, кликнете тук.

С участието на клиентите разработихме удобно ръководство за проектиране на задния Ви двор, което Ви дава повече представа за инсталирането на новата Ви хидромасажна вана.

Едно нещо, което може да искате да помислите при поставянето на Вашата хидромасажна вана, е гледката, която ще имате, когато седите в нея. За да видите някои действителни инсталации на хидромасажни вани, моля кликнете тук.

Чувал/а съм, че да се грижиш за хидромасажна вана е трудно. Вярно ли е това?

За разлика от повечето марки джакузита, грижата за Master Spas е много лесна. Ние разбираме, че търсите да закупите хидромасажна вана, за да се отпуснете и да не добавите нищо повече в списъка си със задачи. Ето защо всеки Master Spas продукт разполага с нашата патентована, спестяваща време система за пречистване на вода Eco Pur, която драстично намалява времето и количеството на поддръжка, необходима на Вашата хидромасажна вана, използвайки комбинация от минерали и уникален процес на филтриране, който оставя водата кристално чиста и копринена гладко усещане.

Изключителният кокпит DuraMaster на Master Spas също е без поддръжка и почти неразрушим. И, между другото, тя се предлага и с доживотна гаранция.

Енергийно ефективни ли са хидромасажните вани на Master Spas?

Да. Всеки продукт на Master Spas е изграден така, че да надвишава най-високите възможни енергийни стандарти, определени от Калифорнийската комисия по енергетика (CEC). Master Spas използва пяна Icynene, която няма да загуби изолационната си стойност за живота на Вашия спа басейн или хидромасажна вана, докато други марки, които използват по-евтини пени на основата на уретан, могат да загубят до 50% от R-стойността си (мярката за способността на изолацията да устои на топлината преминаваща през нея) само за две години. Icynene също е екологичен, тъй като не отделя газ. Изолацията от Icynene се пръска върху корпуса и тръбната разводка на всеки спа басейн или хидромасажна вана и се разширява, за да запълни всяка зона, гарантирайки, че имате най-енергийно ефективната вана на пазара.

Master Spas също произвежда висококачествени топлоизолиращи, заключващи се покривала, които играят голяма роля в намаляването на сметката Ви за енергия.

Общите разходи за експлоатация на Вашата хидромасажна вана също зависят от размера на спа басейна или джакузито, къде се намира и колко често се използва.

Посетете тази страница за повече информация относно нашите енергийно ефективни спа басейни и джакузита.

Необходимо ли е моята хидромасажна вана да има инсталиран специален водопровод?

Никога няма да се нуждаете от специални водопроводни тръби до или от Master Spas. Всичко, което трябва да направите, е да поставите градински маркуч над ръба, за да я напълните. Вашата хидромасажна вана също има лесен за използване дренажен фитинг, към който можете да прикрепите с бърза връзка градински маркуч, когато трябва да смените водата. Ако изрично желаете тезе връзки може да се изградят предварително и да останат скрити под хидромасажната Ви вана или спа басейна Ви.

Какъв тип мощност изисква хидромасажна вана?

Повечето хидромасажни вани изискват 220V/50Hz електрическо захранване. Ръководството за употреба може да Ви помогне да определите какво точно ще Ви е необходимо освен квалифициран електротехник.

Колко безопасна е преносимата хидромасажна вана?

Безопасността е абсолютен основен приоритет при Master Spas. Ето защо всеки Master Spas продукт е електрически тестван в лаборатории за тестване (ETL), маркирани и изградени по строги стандарти за безопасност на Underwriters Laboratoris (UL). Inertek, който предоставя маркировката ETL е световен лидер в изпитванията за безопасност. Всеки модел Master Spas е представен на Inertek за изпитване и одобрение. Освен това Inertek извършва тримесечни проверки без предупреждение във фабриката на Master Spas. Както при всеки друг продукт, който включва вода, трябва да спазвате всички електрически предпазни мерки, описани в ръководството за употреба и Вашите местни електрически норми. И въпреки, че нашите преносими хидромасажни вани са снабдени със заключващи се покривала, никога не трябва да позволявате на децата да играят около хидромасажната вана или спа басейна без надзор на възрастни.

Как да видя лично Master Spas?

Това е лесно. Просто кликнете тук, за да намерите местен търговски представител и можете да го посетите, за да видите нашите продукти лично. Master Spas предлага цялостни програми за обучение на нашите продукти, така че можете да бъдете сигурни, че ще имате страхотно изживяване, посещавайки един от нашите търговски представители

Как да намеря перфектната хидромасажна вана или спа басейн за мен?

Намирането на перфектната хидромасажна вана не е толкова трудно, колкото си мислите. Няколко теми за размисъл:

С колко голяма площ разполагате ?

Търсите хидромасажна вана със седящи или лежащи мест или по-отворено място само за сядане?

След като разгледате тези въпроси, Вашият местен търговски представител може да Ви помогне да стесните Вашите възможности до един или два модела. Оттам ще Ви предложат да облечете банския си костюм и всъщност да влезете и да го изпробвате. Това помага да се уверите, че мястото за сядане е удобно за вас и че терапевтичните струи масажират всички правилни места.

Искам да започна да се наслаждавам на хидромасажната си вана. Как мога бързо да я настроя?

Поздравления за Вашата хидромасажна вана! Предлагаме Ви ръководство за бързо стартиране на водата, което можете да изтеглите тук.

Всъщност аз съм по-заинтересован/а от упражнения или плуване. Правите ли спа басейни за плуване?

Да, Master Spas всъщност е най-големият производител на плувни спа басейни в света. За най-доброто преживяване в плуването вижте нашата първокласна линия на изпълнение, спа басейните с подписа на Майкъл Фелпс от Master Spas. Или, ако се интересувате най-много от упражнения, вижте нашите фитнес спа басейни H2X.